CONTACT

Geregistreerde osteopaten aangesloten bij NRO & NVO
Centrum voor osteopathie en kinderosteopathie.

 

Osteopathie Moerdijk
Pinksterbloemstraat 1
4761 ZT Zevenbergen

0168 32 88 09
info@osteopathiemoerdijk.nl


Wij zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9 en 11 uur.

  • Osteopathie Moerdijk via Facebook

Lynn Andries

Osteopaat

Ik, Lynn Andries, stel me graag even voor. Van Kinds af aan ben ik reeds gepassioneerd door beweging van het menselijke lichaam. Een van mijn grootste passies is altijd dans geweest en tot nu toe is dit nog niet veranderd.

 

Het was dan ook voor de hand liggend dat ik een beroep zou kiezen waarbij ik mijn passie kon verder zetten. Na middelbare school ben ik meteen begonnen aan de opleiding kinesitherapie (Fysiotherapie) te Antwerpen en heb na een driejarige opleiding het daarbij horende bachelordiploma behaald. Danser zijnde kwam ik in contact met osteopathie ten gevolge van blessures. Hierbij ondervond ik dat men bij osteopathie op zoek gaat naar de oorzaak van de klacht. Er wordt op een hollistische manier gekeken naar het lichaam in al zijn/haar aspecten, met andere woorden wordt het lichaam behandeld in zijn geheel en niet enkel lokaal. Deze manier van werken bewees zeer effectief en vol overtuiging heb ik me ingeschreven aan The International Academy Of Osteopathy te Gent om de opleiding te volgen. Met succes afgestudeerd als osteopate was ik eindelijk klaar om in het werkveld te stappen.

 

Natuurlijk stopt het leerproces niet nadat het diploma behaald is en woon ik regelmatig bijscholingen bij. Niet alleen omdat het me fascineert/interesseert, maar ook om te groeien als osteopate zodat ik mijn patiënten de best mogelijke behandeling kan verzekeren. Sinds December 2016 kan ik met plezier zeggen dat ik onderdeel uitmaak van een topteam bij Osteopathie Moerdijk.

 

Momenteel werk ik elke dinsdag en woensdag.

Education

  • 2015: Advanced Therapy Master Class (Oxford)

  • 2016: OMT Pregnancy and Post natal Therapy, CPD a blend of physiotherapy,       osteopathy and midwifery

  • 2017: OMT Medical Acupuncture  (dry needling) for the treatment of muscular pain

  • 2017: Hartman’s Master class in manipulative techniques: lower body

  • 2017: Osteopathie bij kinderen, module I: Vroedvrouwen - Kinderarts Prof. Desager

  • 2018: Osteopathie bij kinderen, module IV: naar de Geïntegreerde Technieken, deel 1 (De Bakker)